Premsa
Alaquàs exigeix millores en el transport públic
28/02/2012
Enllaç permanentimprimirEnviar per email

EL Ple de la Corporació Municipal ha aprovat per unanimitat una Moció d'Ajuntament per a exigir al Ministeri de Foment i a la Generalitat Valenciana una millora en el servei de transport públic que incloga un programa d'inversions per a la línia de tren C-3 i l'arribada del metre a Alaquàs

Ajuntament Alaquàs. Premsa. Alaquàs exigeix millores en el transport públic

Alaquàs exigirà al Ministeri de Foment i a la Generalitat Valenciana millores en el servei de transport públic. El Ple de la Corporació Municipal va aprovar per unanimitat el passat dijous una Moció d'Alcaldia per a exigir una vegada més a les administracions i organismes competents, un calendari de contactes i treballs conjunts per a abordar la situació en què es troba el servei de transport públic en Alaquàs.

A través d'aquesta moció, se sol·licitarà a més a les administracions competents un programa d'inversions que garantisca l'accessibilitat de les estacions de la línia de proximitats C-3, la modernització de la línia, la seua electrificació i desdoblament, tal i com es va acordar en l'última reunió mantinguda el passat any. L'alcaldessa de Alaquàs, Elvira García Campos, que ha assistit a totes les reunions celebrades per aquest tema, ha considerat que és moment ja de reprendre els contactes entre les diferents administracions implicades per a aconseguir solucions àgils i definitives.

En la Moció es posa de manifest la mancança de serveis de transport públic que vénen patint municipis com Alaquàs al llarg de la seua història. La millora de la línia de proximitats C-3 i la necessitat d'una línia de metre que connecte Alaquàs amb la ciutat de València i amb la resta de poblacions de la comarca és una reivindicació històrica que cada dia es fa més necessària.

 

 

  
Comparteix aquest document  : http://www.alaquas.org/documento.asp?id_do=13115&idioma=0Enviar per email
telèfons d'interés
Què Busques?
Ajuntament d'Alaquàs. C/. Major 88. CP: 46970 Alaquàs. Tel.: 96 151 94 00 | FAX: 96 151 94 03 | info@alaquas.org