En https://www.alaquas.org/ utilitzem galletes informàtiques (cookies) pròpies i de tercers per a millorar i analitzar l'ús que fas dels nostres pàgines web. Pot obtindre més informació sobre la nostra política de galletes informàtiques ací.
Reserva d'espais i entrades

Des d'aquest formulari podrà fer reserves per a diferents activitats de cultura, tinga en compte que alguns serveis poden estar limitats per edat.
Recorde que les entrades gratuïtes han de ser també sol·licitades per motius de control d'aforament o no podran accedir al recinte.

Amb la compra d'entrades tant online com en taquilla, la persona usuària entén i accepta les normatives internes i les municipals vigents, exposades en l'apartat Informació d'aquesta web i en la pròpia instal·lació.


Des d'aquest formulari podrà fer reserves per a diferents activitats de cultura:

Nom i cognoms:
DNI/NIE:
Data de naiximent:
Telèfon:
Email:
He llegit i acepte el tractament de dades personals
Les dades que vosté ha facilitat seran tractades per l'Ajuntament d'Alaquàs en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de dur a terme la gestió de la consulta que ha presentat. Vosté podrà exercir els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada, electrònic o presencial, de l'Ajuntament. En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol•licita que siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació, en primer lloc, davant el nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@alaquas.org o, en el seu cas, davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).