En https://www.alaquas.org/ utilitzem galletes informàtiques (cookies) pròpies i de tercers per a millorar i analitzar l'ús que fas dels nostres pàgines web. Pot obtindre més informació sobre la nostra política de galletes informàtiques ací.
Aplicació Mòbil

Tota la informació d’Alaquàs a un sol clic. L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una nova APP (aplicació per a mòbils) amb l’objectiu de millorar la fluïdesa en la comunicació entre l’administració local i la ciutadania, oferint una informació actualitzada i dinàmica i una atenció més ràpida i eficaç.

La creació de la nova APP de l’Ajuntament d’Alaquàs implica una modernització de l’administració per tal d’adaptar-se a les noves tecnologies i a les necessitats i demandes ciutadanes. Es tracta d’una nova porta d’entrada a la ciutat que se suma a l’esforç realitzat pel Consistori per a garantir a tota la ciutadania l’accés a les tecnologies de la Informació i la Comunicació i esdevé un pas més cap a un ajuntament més obert, més participatiu i més transparent.

Pots enviarnos qualsevol suggeriment o informar-nos de qualsevol error en l'adreça de correu electrònic informatica@alaquas.org indicant el model del seu mòbil.

Captures